A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Бохоницький ліцей Агрономічної сільської ради Вінницького району Вінницької області

Новини

Дата: від до Скинути

Літературно-інтелектуальна гра «Відомий і невідомий Григорій Сковорода»

Другого грудня дев’ятикласники й дев’ятикласниці нашого ліцею стали учасниками літературно-інтелектуальної гри «Відомий і невідомий Григорій Сковорода», яку організувала та провела вчителька української мови та літератури Дронова Олена Миколаївна. Виконуючи різноманітні завдання, учасники гри мали нагоду пригадати життєвий і творчий шлях Григорія Сковороди, ознайомитися із морально-етичними ідеалами та філософськими поглядами відомого митця, осмислити важливість та актуальність його ідей. Неабияк сприяли активізації пізнавальної діяльності хвилинки акторської майстерності, робота з літературними пазлами, афоризмами. Поринувши в глибини творчості першого українського філософа, усі переконалися в мудрості й неординарності його ідей і вкотре усвідомили: українці мають ким пишатися!

17:26 03.12.2022

Світ Сковороди - 300 років

За кілька днів виповнюється 300 років з часу народження великого сина українського народу, мислителя, філософа, письменника, педагога Григорія Савича Сковороди. І через три сотні літ від дня народження він залишається нашим сучасником, адже його мудрі поради допомагають і ще будуть допомагати не одному поколінню.

17:22 03.12.2022

16 днів проти насильства

Щороку з 25 листопада до 10 грудня відбувається Всеукраїнська акція «16 днів проти насильства».

17:20 03.12.2022

26 листопада - День пам'яті жертв голодомору 1932-1933 років.

26 листопада - День пам'яті жертв голодомору 1932 - 1933 років. Пам'ять - нескінченна книга, в якій записано все: і життя людини, і життя країни. І сьогодні, через 90 років, жахливо ступати болючими стежками страшної трагедії, яка розігралася на благословенній, квітучій українській землі... Це було не стихійне лихо, а зумисно підготовлений голодомор. В людей забирали все. Все - до останнього колоска, до останнього шматочка хліба. Парадокс полягав у тому, що голод стався в один з найурожайніших років. Результат цієї бузувірської сталінської комуністичної політики - 8 мільйонів загублених життів дорослих і дітей, які помирали страшною, повільною, голодною смертю. Це 1/5 населення України... На десятиліття можна засекретити архіви. Можна приховати в глибинах спецсховищ викривальні документи. Можна замести сліди злочину. Та з пам'яттю нічого не вдієш, вона зберігатиме правду. Це наша історія , і ми маємо знати і пам'ятати її. Бібліотечним активом ліцею підготовлено виставку, присвячену цій скорботній події.

17:11 03.12.2022

Герой, вмираючи, не гине...

Герой, вмираючи, не гине... Він двічі до життя вертає: У вічності вітрами лине, Безсмертним полум'ям палає.

15:31 30.10.2022

Флешмоб "Наші улюбленці"

4 жовтня – у світі відзначають Всесвітній день тварин (World Animal Day) — міжнародний день, спрямований на привернення уваги людства до прав тварин та їх добробуту, так як щодня тварини опиняються на межі зникнення. 

08:14 14.10.2022

День села Бохоники

День села - особливе свято для кожного бохонянина. Наше село є часточкою наших сердець та життя, перлиною нашої малої батьківщини, місцем нашої сили і натхнення. Це свято об'єднує усіх жителів громади, всіх тих, чиєю працею воно створювалось, розвивалось, ставало кращим. В нелегкий час навали ворога село не залишається осторонь. Його жителі захищають незалежність держави, волонтерять, ростять і виховують дітей, вирощують хліб, працюють, щоб наблизити таку бажану Перемогу. То ж у цей нелегкий для усієї країни час, колектив Бохоницького ліцею вітає односельчан із святом села. Щиро бажаємо, щоб це свято принесло усім родинам мир, злагоду, добробут, віру та надію, любов і щастя. Щоб незабаром усі разом ми святкували перемогу в мирній вільній квітучій Україні!

18:27 10.10.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень