A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Бохоницький ліцей Агрономічної сільської ради Вінницького району Вінницької області

Новини

Дата: від до Скинути

❤️‍🔥25 лютого - День української жінки🤗🦋

💥25 лютого - День української жінки (💞День українки) - на честь дня народження найвідомішої української письменниці та громадської діячки Лесі Українки👀🫶. Маємо своє українське свято, щоб вкотре продемонструвати світові не тільки національну колоритну красу українського жіноцтва, але й нашу велич, силу, мужність, готовність на самопожертву й героїчну боротьбу зі всяким злом, що схоче посягнути на все те, що нам найдорожче: на наших дітей, сім'ю, родину, дім, землю, країну!🦋

10:00 27.02.2024

Патріотичне віче до другої річниці повномасштабного вторгнення в Україну

🇺🇦24 лютого 2022 року — дата, яка назавжди змінила життя кожного українця. Того дня о 3:40 ранку в Луганській області, на ділянці Мілове, розпочалося повномасштабне вторгнення Росії на територію України. О 5.00 наступ загарбників відбувався вже скрізь. 

10:00 24.02.2024

🇺🇦Міжнародний день рідної мови 💥 _захід

🇺🇦21 лютого у світі відзначають Міжнародний день рідної мови💥. Свято нагадує про право кожної людини 👀розмовляти рідною мовою👄. Історія цього святкового дня має трагічне коріння.👉 21 лютого 1952 року в Бангладеш владою було жорстоко придушене повстання проти заборони на використання бенгальської мови в країні. Для Бангладеш це стало днем пам’яті загиблих за свою рідну мову. Важливість нових знань, цінностей, що передаються від покоління до покоління, та пам’ять про своє коріння — все це пов’язано із рідною мовою🤝. 

11:00 21.02.2024

День Героїв Небесної Сотні

День Героїв Небесної Сотні — пам'ятний день, що відзначається в Україні 20 лютого на вшанування подвигу учасників Революції гідності та увічнення пам'яті Героїв Небесної Сотні. 

10:00 20.02.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень